Şbt

Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçemiz ortaokul müdürlükleri ile ortak yapılan proje kapsamında 1 Mart 2020 Pazar günü itibariyle sevgili öğrencilerimize "Robotik Kodlama" kursu planlanmıştır.

Şbt

Kurumumuz emektarlarından Hasan Hamza için veda yemeği düzenledik.

Ock

"Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor" projesi kapsamında 24.01.2020 tarihinde Şeker Sugar firması eğitmeni Betül TEKİN tarafından kursiyerlerimize Şeker Hamurundan Butik Pasta yapımı ile ilgili eğitim verildi.

Ara

"Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor" etkinliği kapsamında Seyyare SUNGUR kurumumuzu ziyaret etti.

Kas

18-22 Kasım tatil döneminde öğrencilerin velilerle katıldığı resim etkinliğimiz.

Kas

Kurumumuz ile Akçaabat Belediyesi arasındaki işbirliği protokolü kapsamında kurslar açılmaktadır.

Kas

19 Kasım 2019 Salı günü 12.00-15.00 saatleri arasında kurumumuz Resim Atölyesinde öğrenci ve velilerin katılımıyla resim etkinliklerimiz yapılacaktır.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sayın Mehmet Nezir GÜL kurumumuzu ziyaret etti.

Büyük milletler büyük zaferler kazanır.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün, "Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor" projesi kapsamında ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik.

May

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi tarafından her yıl düzenlenen Öğrenme Şenliği Ve Yıl Sonu Sergisi 21-22 Mayıs tarihlerinde Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

May

27-28 Nisan 2019 tarihlerinde 19 Mayıs 1919´un 100. Yılı kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu´nda düzenlenen Master Of Cake Samsun 3. Uluslararası Pastacılık ve Çikolata Festivali´nin açılışı Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak ve eşi Emine Kaymak Hanımefendi tarafından gerçekleştirildi.