Nis

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) İl Birinciliği yarışmaları 30 Mart 2022 Çarşamba günü yapıldı.

Mrt

Kadın istihdamının arttırılmasına yönelik açtığımız kurslardan görüntüler.

Çikolata Yapımı kursumuzdan

Mrt

Tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında ortak düzenlenen deprem tahliye tatbikatında tüm kursiyerler güvenli toplanma alanına tahliye edilerek deprem hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi pastacılık kursu öğretmen ve kursiyerleri Akçaabat Sebatspor'a başarı ziyaretinde bulundu.

Şbt

Sosyal Uyum ve Yaşam Eğitimi kurslarımız  başladı.

Şbt

Cumhuriyet Ortaokulunda Ayten ŞENKAYA eğitmenliğinde açmış olduğumuz halk oyunları kursumuzdan kareler.

Ock

Kadın istihdamının arttırılmasına yönelik açtığımız kurslara  bir yenisi daha eklendi.

Kas

Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürümüz Sayın Sabahattin DÜLGER kurumumuzu ziyaret etti.

Eyl

İlçemizin eğitim ihtiyaçlarını belirlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Akçaabat Atatürk Parkı'nda standımızı açarak vatandaşlarımıza bilgilendirmeler yaptık ve kurslarımız için ön kayıt oluşturduk.

Tem

Cumhuriyet Ortaokulu'nda açmış olduğumuz el sanatları, örgü bebek, kaneviçe ve nakış kurslarımızın sonuna geldik. Emeği geçen usta öğreticimiz İrfan BABALIK'a ve bütün kursiyerlere teşekkür ederiz.

Tem

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi olarak Hayatboyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında yıl sonu sergimizin açılışını yaptık.