Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz yıl sonu sergimiz yoğun katılımla açıldı.

May

Edebiyatçı yazar Nurcan ATEŞ kurumumuz konferans salonunda öğretmen  ve kursiyerlerimizle buluştu. Yazarlık süreci, okumanın faydaları ve kişisel gelişim hakkında söyleşide bulundu.

May

Sosyal Yaşam ve Uyum Eğitimi (SUYE) kapsamında Farsça konuşan yabancılara yönelik eğitim düzenlenmiştir. Yapılan eğitim sonucunda 49 kişi belge almaya hak kazanmıştır.

May

Ortahisar Zafer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerini pastacılık kursumuzda misafir ettik.Şirin misafirlerimizle pasta yaptık ve çok eğlendik.Onlar maharetli, farklı ve çok özeller.Kurum yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.Pastacılık kursu öğretmenimiz Kifayet Hanım'a çok teşekkür ediyoruz.Elinize emeğinize sağlık.

May

Çiçeklidüz Mahhallesinde devam eden usta öğretici Ayşe ALTINTAŞ eğitmenliğimdeki Tığ Örgücülüğü kurs sergimiz.

Kursumuzda geri dönüşüm ürünleri de kullanılmıştır.

May

Trabzon Valiliği himayelerinde  Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediye Başkanlığı, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi iş birliği ile yapılan Akçaabat Özel Eğitim Kurs Merkezi'nin açılışı yapıldı.

May

Giyim Üretim Teknolojileri kursiyerlerimiz, kurumumuz atölyesinde tasarlayıp diktikleri eşofman takımlarını öğrencilere bayram hediyesi olarak verdiler. Etkinliğimize İlçe MEM Müdürü Hasan AKIL ve İlçe MEM Şube Müdürü  Taner PETEK de katıldı.