T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / AKÇAABAT - Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0462 228 11 22
Belgegeçer
0462 228 30 56
WEB
https://akcaabathem.meb.k12.tr
Adres
SÖĞÜTLÜ MAH. BİLGE CAD. AKÇAABAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 5A İÇ KAPI NO: 1 AKÇAABAT / TRABZON
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitim ile mesleki eğitimi kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya hedeflenen bir kurum olmak.
Misyon
Halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde, toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek, her zaman ve her yerde uygulanabilecek yaygın eğitim programları geliştirmek, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu çırak kalfa ve ustaların geliştirilmesini sağlamak, gerekli yasal düzenlemeler yapmak ve denetlemek.
Başarılar
2006-Bayburt İli Bölge Halk Oyunları Yarışmalasında,Geleneksel Dalda Birincilik,Sahnelemeli dalda İkincilik 2007-Türkiye geleneksel halk oyunları Yarışmasında Birincilik 2008-Halk Oyunları Geleneksel Dalda Gümüşhane BölgeBirinciliği 2008-Mesleki Teknik Okullar ve Kurumlar Arası Proje Yarışmasında Yaratıcı Sanatlar dalında il 3.lüğü 2008-Kurdela Nakışı Yarışmasında İl 3. lüğü
Kütüphane Kitap Sayısı :5000
Öğretim Şekli :.
Saatler
7/24
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
.
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz Trabzon´a 12Km uzaklıkta. Akçaabat´a ise 5Km uzaklıkta bulunmaktadır .
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır